Cautare

1255 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (3.80 secunde)
Invazie de bani falsi in Capitala! Sunt atat de bine facute incat trebuie sa fii foarte atent ca sa iti dai seama ca sunt false. Daca nu ai la indemana o bancnota buna pentru comparatie, sansele sa scapi nepacalit sunt extrem de mici.
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor o serie de mari proiecte de infrastructura, modernizarea centrului vechi, eliminarea maidanezilor dupa uciderea unui copil de patru ani, dar si cateva restante in privinta utilitatilor si transportului.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii.
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala. ... Ei vor avea parte de experiențe inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.
Draguline, nu ne lua de prosti!
Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, a fost prins de politisti.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de astazi, 09.09.2010, se instituie sensuri unice de circulatie pe Str.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de azi, 29.12.2010, s-au instituit sensuri unice de circulatie pe:
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. ... Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ilfov, Claudia Burada, accidentul a avut loc dupa ce soferul primei maaini a vrut să
Denominarea leului, incepand cu 1 iulie 2005, este considerata de BNR un proiect national care va putea genera doua tipuri de probleme: a) tehnice si b) de perceptie din partea populatiei.
Acest fapt l-a constatat si il constata zilnic oricine circula, cu automobilul sau pe jos - cind incearca sa traverseze de pe un trotuar pe altul. Autoritatile, atit cele locale cit si politia, par depasite de situatia care tinde sa scape de sub control.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
BNR a prezentat oficial noua bancnota de 20 de lei, care va fi pusa in circulatie din 1 decembrie. Este prima bancnota cu putere circulatorie pe care este prezenta o personalitate feminina - Ecaterina Teodoroiu.
Restrictii de circulatie, duminica, in Capitala cu ocazia repetitiilor pentru Ziua Nationala. Mai multe strazi sunt inchise
Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat marti ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a facut un control politic la STB, dupa ce mai multe autobuze si troleibuze si tramvaie au fost retrase din circulatie, din cauza conditiilor de igiena.
De cate ori aud cuvantul "special" imi dau seama ca nu este totul in regula. De cate ori aud alaturate cuvintele "taxa" si "special", in ceea ce priveste fiscalitatea din Romania, imi dau seama ca este o noua inventie.
Putin e de acord cu libera circulatie a cerealelor, inclusiv din Ucraina. Rusia si Ucraina insumeaza o treime din exporturile mondiale de grau.
Circulatie complet blocata si pericol de explozie dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit, intre Bucuresti si Ploiesti
Un autocar in care se aflau 21 de pasageri a fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe o sosea din judetul Valcea.
Paznicii de la punctul de lucru din Movileni au observat miercuri dimineata doua persoane care furau combustibil dintr-o cisterna si il incarcau in canistre intr-o autoutilitara. ... de 52 de ani si Ilie C. de 55 de ani, din municipiu.
google-analytics.com